Mijn top 5 van Flavourites Live

Ik kom met de trein aan in Amsterdam. Klaar om met het pontje over te gaan. Dit is al een goed begin van de dag, het is namelijk zo mooi op het water! Met een pendelbusje kom ik aan bij de Kromhouthal, een stoere en industriële locatie. Het is eindelijk zover: Ik ga naar Flavourites Live 2016 in de Kromhouthal in Amsterdam Noord!

Bij Flavourites live zijn zo’n 130 webshops drie dagen lang in ‘real life’ te bezoeken als pop-up store. Je vindt hier winkels met fashion, interieur, kids, travel en lifestyle producten. Daarnaast ontmoet je de gezichten achter de webshops die bovendien allerlei workshops organiseren. Door deze mix is er voor iedereen wat te vinden!

Ik neem je mee in mijn dagje Flavourites Live en laat je mijn top 5 zien!

Mijn ‘favorites’ van Flavourites

Imakin

Jinske van Imakin is een echte ‘do it your selfer’. Ze verkoopt producten om zelf aan de slag te gaan, maar ook complete pakketten. Hiermee kun je je eigen product maken om cadeau te doen of lekker zelf van te genieten. Ze zegt: “Wat is er nou leuker om een complimentje te krijgen over iets wat je zelf gemaakt hebt!” Met haar producten kan is iedereen iets leuks en persoonlijks voor in huis maken. De stand werd druk bezocht en ook ik heb direct een aantal producten gekocht om zelf mee aan de slag te gaan. Wat precies? Dat zie je binnenkort op mijn blog ;). (Imakin website)

Toeti for Kids

Anne-Marij van Toeti for Kids had al jaren de droom om een eigen productlijn te starten voor baby en kids. Afgelopen voorjaar werd die droom werkelijkheid. Functionele producten die eindeloos met elkaar te combineren zijn. Dekentjes, kleedjes, matjes, manden, zakken, hoezen, vlaggen.. Je kan het zo gek niet bedenken, maar ze hebben allemaal wat met elkaar gemeen. Ze zijn gemaakt van zachte stoffen en vrolijke kleurtjes met een rustige basis. Zelf ben ik dol op de fluo accenten die zijn toegevoegd aan alle producten. (Toeti for kids website)

Jurianne Matter

Jurianne ontwerpt allerlei producten van papier, zoals: Wensbootjes, lantaarns, engeltjes en bloemen. Daarnaast ook hele creatieve theedoeken. Deze hingen boven in de stand en zagen er uit als posters, simpele afdrukken met een groots resultaat. In de stand was Jurianne met haar man en assistente Kim aanwezig. Je kon goed merken hoe leuk ze het vonden om op Flavourites Live te zijn. Ik kon al deze papieren leukigheid niet weerstaan en heb een bloemenslinger gekocht. Bij het afrekenen kreeg ik nog een engeltje mee! (Jurianne Matter website)

Zolder op Stelten

Debby van Zolder op Stelten maakt foto’s op hout en sinds kort ook karton. Ze is fotografe en vindt de kwaliteit van de foto erg belangrijk, dus maakt ze alle foto’s zelf. Haar foto’s zijn net even anders dan anders en dat maakt het dat het mij erg aanspreekt. Ik bovendien al wel vaker foto’s op hout en andere materialen gezien, maar dit kwalitatief van een hoger niveau. (Zolder op Stelten website)

De Zussen van Zelf

Miranda en Patricia zijn zussen en hebben samen een webshop met een gevarieerd aanbod in producten. Miranda maakt illustraties geïnspireerd door haar eigen achtertuin. Patricia maakt betonnen en botanische producten zoals terrariums in een stolp, pot of schaal. Dit is een trend die ik overigens veel voorbij zag komen op Flavourites Live. Ook verkopen ze kleine meubels en kussens. De combinatie van verschillende materialen van de producten was goed terug te zien in de stand. In combinatie met het groen van de planten viel dit extra op. (De Zussen van Zelf website)

Ben jij ook op Flavourites Live geweest? Laat weten wat jij er van vond!

Laat een berichtje achter